A SEO (Search Engine Optimization), vagy keresőoptimalizálás az a tevékenység, melynek célja, hogy egy weboldalt a webes keresők (mint például a Google) megtaláljanak, és a találati listában minél előrébb mutassanak.

Nagyon fontos kiemelni, hogy a technikával az organikus (természetes úton létrejött és nem fizetett/szponzorált hirdetés) listában érhetjük el honlapunk előrejutását és ezzel a látogatottság növekedését. Akár non-profit, akár üzleti jellegű webes megjelenési felületet készítünk, az egyik legfontosabb cél, hogy arra minél többen rátaláljanak. Szem előtt tartva a keresők és a látogatók igényeit egyaránt. Hiszen az oldal keresőkben elért osztályzata is fontos szempont, ennek megvalósítása közben mi ugyanilyen fontosnak tarjuk a tartalom felhasználó barátságának megtartását is. Hatékony megoldások egész tárháza áll rendelkezésünkre, hogy az ön igényihez igazítsuk weboldala látogatottságát.

Ahhoz, hogy az Ön oldalának látogatottsága dinamikusan emelkedjen, nem elég csak a friss tartalom. Ma már a látogatók nagy része, keresőprogramokból érkezik a weboldalra. Az kétségtelen, hogy egy weboldal létének jogosultságát az azt látogató felhasználók száma igazolja. Mi ennek biztosításában is örömmel nyújtunk segítséget válogatott SEO megoldások bevetésével. A statisztikák szerint a legtöbb weblapot a keresőoldalakon keresztül találják meg. Csakhogy az is általánosan elismert tény, hogy a keresés eredményei közül az első 10-20 találatnál többet ritkán néznek meg. Fel kell készülni a hatékony, tudatos, célzott web marketingre! Nagyon sok megoldás létezik, amellyel a keresőkben elfoglalt pozíció javítható. Ennek megvalósítása, egy második lépés, mely a weboldal fejlesztése után egy külön projekt keretében kivitelezhető. Természetesen ez egy folyamat része, melynek során végigkísérjük az adott weboldalt azon az úton, aminek eredménye a nagyobb látogató szám, ami folyamatosan növekszik. Ha Ön úgy érzi, hogy weboldala megfelelő népszerűséggel rendelkezik - vagy nem, de szeretné hogy így legyen, de kulcsszavaira mégsem a tőle elvárható eredményt hozza, akkor keressen meg elképzeléseivel és varázsoljuk olyanná meglévő weboldalát, ami a keresőoptimalizálás segítségével megfelelő kidolgozottságú lesz. Az optimalizálás területén számos felmerülő problémában hatékonyan tudunk Önnek segíteni. Ha úgy érzi, hasznos lehet ez weboldala számára, forduljon hozzánk bizalommal

Ajánlatkérésével forduljon bizalommal hozzánk!